Málna a legjobb utánpótlás ló 2024-ben

Hírek

A hét-és nyolcéves lovaknak 135-140 cm-en rendezték a 41. Tenyészverseny utánpótlás ló döntőjét. Öt hétéves és két nyolcéves ló tudta hibapont nélkül teljesíteni a három nap pályáit, így következhetett az összevetés. A rövidített pálya utolsó vizestálcás, sárga, fehér okszere kifogott a mezőnyön, többen ott hibáztak, végül három hibátlan teljesítmény született. Utolsó indulóként, Nagy Balázs tulajdonában lévő, szürke Málna Búza Krisztiánnal lett a leggyorsabb hibátlan, így övék lett a győztesnek járó dísztakaró.

A diósgyőri Szuhai Péter a PSZ Sport Horses Kft. két lovával, My Concept PS-sel és Conccodello PSZ-szel is hibátlanul teljesítettek, így a második és harmadik helyen végeztek.

A szürke Chaccontano SZ nyergében Szuhai Rodrigoé lett a negyedik hely, ötödik lett tulajdonos lovasával, Alasztics Alizzal Message Me PSZ.

A korábbi négyéves Tenyészverseny győztes, Cornet Champion-N lett a hatodik Mráz Tamással, Vakachuka Czékus Zoltánnal a hetedik. Kansas VL egy hibaponttal Simicska Annával végzett a nyolcadik helyen. Kilencedik a négy hibapontos, Larsson Fekete Györggyel és tizedik Luton Csontos Zsuzsával.

Fotó: Császár Fotó

Last modified: 2024-09-29