Az Alföld régiója, Antal Péter vezetésével a csapat champion

Hírek

A kiskunhalasi forduló után Bábolnán dőlt el a 2024. évi csapat championátus, ahol tizenöt együttes szállt nyeregbe az aranyéremért. A bábolnai fordulóban összevetés után Kormos János és Spartan Blue nagyon gyors hibátlanja után a Tóth Béla régió 2-es csapata lett a bábolnai forduló győztese.

Jármy Kinga fedezőménjével, JB Csákóval egy gyors hibátlant ment, ami most a második helyre volt elég. Lang István által vezetett Némethy Bertalan régió 3-as csapata lett a bábolnai szombat délután harmadik helyezettje. A pontok összeadása után viszonylag nagy előnnyel, tizenhét ponttal Antal Péter által vezetett Máchánszky Gyula régió csapata lett a champion, melynek tagjai, Bodrogi Kata Hanna, Kiss Laura, Tolnai Hanna és Ódor Enikő voltak.

Tizenhárom ponttal a Bene Dóra által vezetett, Némethy Bertalan régió 7-es csapata lett az ezüstérmes, míg a Kelet-magyarországi, Platthy József régió, Csuka Balázs által vezetve szerezte meg a bronzérmet.

Az érmes champion csapatoknak Szalai Klaudia, Sáli Gábor a versenybíróság részéréről, Rozmán Ferenc a rendezőség részéről és Szotyori Nagy Kristóf a Díjugrató Szakbizottság vezetőjeként gratulált.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

Last modified: 2024-08-17