Csizmadia Csenge és Király Loren a gyermek Európa-bajnokság második pályájának legjobb magyarjai

Hírek

A hollandiai utánpótlás Európa-bajnokság péntek délelőttje a gyermek kategóriáról szólt.

A magyar csapatra a tizenhárom erőkifejtésből álló technikás pálya várt. Öt lovas képviselte a piros-fehér-zöld színeket és a a 89. startoló Csizmadia Csenge Chavoltusszal érte el a legjobb eredményünket, aki a vizesárok után lévő okszernél beszedett verőhibájával négy hibaponttal ért célba. Király Loren For Celebrationnel is magabiztosan tudta lelovagolni ezt a pályát, a tizenharmadik narancssárga vizestálcás meredeket verve, egy századdal túllépve az alapidőt öt hibaponttal zárt.

Az elődöntőben legjobbunk, Pichovszky Dalma Maybe-vel ezúttal nyolc hibaponttal teljesítette a középdöntőt. A magyar csapat Juhász Lédával kiegészülve a tizenhatodik helyet tudta megszerezni.

A harmadik pályájával folytatódott a péntek délután a fiatal lovas kategória Európa-bajnoksága., ahol két magyar fiatal lovasunk állt starthoz a füves pályán, ahol az akadályok magassága 150 cm volt. Csetényi Lea Hámorral mindent megtett végül három verőhibával és időtúllépéssel ért célba, Osztovits Péter Conbalgran PS-sel ezúttal sajnos nem tudta befejezni a pályáját, így a kategóriában induló magyaroknak befejeződött a kontinensviadal.

Szombat délelőtt a gyermek kategória harmadik pályájával folytatódik az Európa-bajnokság, majd délután az ifjúsági kétfordulós Európa-bajnoki egyéni döntő a Szuhai fivérekkel.

Gratulálunk és hatalmas szurkolást a hétvégére!

Last modified: 2024-07-19