Krucsó Szabolcs harmadik a szlovákiai CSIO nagydíjában, Szuhai Gyula hatodik a Gold tourban

Hírek

A pénteki Nemzetek Díja után a somorjai CSIO versenyen szombaton a Gold tour volt a nap kiemelt versenyszáma. A 150 cm-es alappálya után Szuhai Gyula Lawisangosszal az összevetésben is hibátlanul lovagolt, amivel a hatodik helyezést és ezzel Longines világranglista pontokat szerzett. Szuhai Péter Corbluecenta PS-sel és Jármy Vince Carbon Girl Z-el is négy hibaponttal ért célba a Gold tour fináléjában.

Vasárnap 14 órakor az X-Bionic aréna füves pályáján rendezték a CSIO verseny nagydíját, ahol ötvennégyen álltak starthoz. A pálya erősségét mutatja. hogy az összevetésbe mindösszesen ketten jutottak be, a győzelmet, az olasz, Omar Bonomelli szerezte meg, a holland, Michael Greeve előtt. A magyar díjugrató sport nagy örömére Krucsó Szabolcs az Agropoint Kft. Catoneljével is verőhiba nélkül, kis időtúllépéssel ért célba, amivel harmadik lett a rangos nagydíjban.

A helyezettek között zárt a Nemzetek Díja dupla nullája után Jármy Vince is JB Koronaőrrel négy hibapontos lovaglással, nyolc hibaponttal teljesített Egano Van’t Wingerdhof Z nyergében ifj. Kövy András és Szuhai Péter Casino Royal Z-el a nagydíjban.

Teljes eredménylista: https://www.longinestiming.com/equestrian/2024/longines-eef-nations-cup-bratislava-samorin/#area5

Last modified: 2024-06-17