Juhász, Krepcsik, Őzse, Csizmadia a győztes négyes

Hírek

Bábolnai nemzetközi versenyen péntek késő délután rendezték a csapatversenyt, Három csapat állt starthoz, hogy kétszer teljesítsék Erdélyi Magdolna által épített 125 cm-es pályát. A győzelmet a piros csapat szerezte meg négy hibapontos teljesítménnyel. Krepcsik Lara Ariosával dupla hibátlant ment, Őzse László Lacosszal, Juhász Léda Rádiháza Generálissal ugyanúgy, négy hibaponttal és hibátlanul teljesített és Csizmadia Csenge Chavoltusszal sem hibázott.

Második helyen a fehér csapat végzett, Fábián Maja a rutinos, Chacrinuvel hibátlant és négyet lovagolt. Nagy Nóra Jázmin Calatheával négy hibapontot és hibátlant és Király Loren For Celebration-nel hozta a két nulla hibapontot.

Harmadik helyre a zöld csapat került, a szlovén, Pia Rojko, Daru Jázmin Dóra, Tóth Sebestyén és Pais Jázmin összeállításban.

A dobogón a három csapatnak Szabó Csaba a versenybíróság részéről, Rozmán Ferenc a rendező részéről és Pirik Zsolt utánpótlás szövetségi kapitány és Szotyori Nagy Kristóf Díjugrató Szakág elnöke gratulált.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

 

Last modified: 2024-06-08