Dömse Tamás első a Stadl Paura-i championatusban

Hírek

Az ausztriai Stadl Pauraban rendezett kétcsillagos, nemzetközi versenyen több felnőtt magyar díjugrató is starthoz állt. A pénteken rendezett 145 cm-es versenyszámban, ami a Stadl Paura-i championatus volt, Dömse Tamás Conquistadorral holtversenyben, a német, Helmut Schönstetterrel az előkelő első helyen végzett.

A vasárnapi 145 cm-es nagydíjban három magyar páros is bejutott az összevetésbe, a rövidített pálya után a legeredményesebb magyar, a linzi verseny után ismét Szász Sándor volt, aki a Pataki Ménes PM Quinterájával az összevetésben is hibátlan maradt. A nagydíjban hatodik helyen végzett Mráz Tamás Viva Centtel egy gyors, négy hibapontos összevetéssel és a helyezettek között zárt a csütörtöki győzelme után Krucsó Szabolcs Uripoint páros.

A Stadl Paura-i verseny pénteki napján Krucsó Szabolcs Diana By Borisszal második helyezettként lovagolhatott az eredményhirdetésre, szombaton kora este, Dömse Tamás Panthera C-vel nyerni tudott és az U25-ös nagydíjban Chupa Chups PS-sel a harmadik helyezett, míg Mráz Tamás Lantinggal csütörtökön lett negyedik.

A fiatal lovak versenyszámaiban Chiccoval Zólyomi Emma, K2-vel Krucsó Szabolcs tudtak győzni és helyezéseket szerezni.

Teljes eredménylista: https://results.equi-score.de/event/2024/26324/en

Last modified: 2024-04-29