Mráz Tamás, ifj. Szuhai Gyula és Genius Conference a somorjai nemzetközi verseny legjobb magyar szereplői

Hírek

A felvidéki Somorján folytatódott a nemzetközi díjugrató versenysorozat ebben a szezonban utoljára fedettpályán. A magyar színeket ismét szép számú lovas képviselte és az elmúlt héthez hasonlóan jöttek is az eredmények, öt győzelemmel és számtalan helyezéssel. A nemzetközi verseny 145 cm-es nagydíjában, ezúttal Viva Cent nyergében Mráz Tamás volt a legjobbunk, aki dupla hibátlannal a második helyen végzett.

A nagydíj alappályáját nulla hibaponttal lovagolta le Szász Sándor és PM Quintera és egy hibaponttal Hugyecz Mariann Carl Heinz B-vel.

A pénteki 145 cm-es Longines világranglista pontot adó nagykörben, megismételve egy héttel ezelőtti teljesítményét ifj. Szuhai Gyula Perthy Jacksonnal ismét harmadik helyen állhatott fel a dobogóra.

A fiatal lovak versenyszámaiban is kiemelkedő eredmények születtek, Diarcha SZ Szuhai Rodrigoval nyert, Chasa Lady SZ ifj. Szuhai Gyulával második helyezést tudott szerezni. A kategória legjobb eredményét mégis a tavalyi hatéves lovak tenyészversenyének győztes lova, a Koncz Ferenc tulajdonában lévő, Genius Conference érte el ifj. Szabó Gáborral a nyergében két győzelemmel és egy második hellyel.

Részletes eredménylisták: https://www.ridersanddreams.sk/24dcht4lists

Last modified: 2024-03-25