Kiss Maja a leggyorsabb összevetéssel ifjúsági Fedettpályás döntő aranyérmese

Hírek

Izgalmas összevetést hozott a 2023/2024. évi Fedettpályás döntő 400.000.- Ft-os pénzdíjazású ifjúsági kategóriája. A 130-135 cm-es döntőben három hölgy lovas maradt vasárnap délutánra tiszta hibátlan. Az összevetésben Füzér Gábor tanítványai vitték haza az arany- és ezüstérmeket. Utolsó startolóként Kiss Maja Agropoint Cojanoval a leggyorsabb hibátlannal magabiztos győzelmet aratott a mindig népszerű kategóriában, megelőzve a hortobágyi színekben versenyző, Hermann Zsófiát, aki mindhárom nap magabiztos lovaglással, LNS Cassianával az ezüstérmet vehette át Bölecz Virág Ráheltől a versenybíróság részéről Zajzon Andrástól a Díjugrató Szakbizottság elnökségi tagjától.

A Fábiáncsics Horses versenyzője, Csiszárik Petra a szürke, Harperrel is végig hibátlan maradt, az időeredménye a bronzéremre volt elegendő.

Sári Viktor tanítványa, Fésűs Gréta Hunter Dadero Z-el vasárnap hibátlant lovagolt és a négy hibapontos összteljesítménnyel a negyedik helyen zárt, ugyanúgy, ahogy a Prosper Lovasklub színeiben versenyző, Nagy Zsófia, aki Victory Blue PS-el a döntőben hibátlanul ment, végül ötödik helyre került. A korengedménnyel a kategóriában lovagló, Pirik tanítvány, Krepcsik Lara Ariosával lett a hatodik, hetedik Pecsora Amira, nyolcadik Hegedűs Laura Lili.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

Last modified: 2024-03-25