A 17 éves Ifj. Szuhai Gyula harmadik a somorjai nagydíjban

Hírek

A négynapos somorjai nemzetközi díjugrató versenyen negyvennégy magyar lovas, hetvenkét lóval vett részt. Tizenegyszer csendült fel a magyar himnusz és számtalan magyar helyezést láthatott, aki élőben vagy online az X-Bionic aréna versenyszámait követte.

A legjobb magyar eredményeket ismét a Szuhai család szállította. A 2021. évi gyermek Európa-bajnok, ifj. Szuhai Gyula Perthy Jacksonnal a pénteki 140 cm-es Longines világranglista pontot adó versenyszámban elért harmadik helyezését ismételte meg vasárnap délután a nemzetközi verseny fő számában, ahol a harminckét fős mezőnyben a dobogó harmadik fokára állhatott.

A nagydíjban ifj. Szuhai Gyula unokatestvére, Szuhai Péter ötödikként lovagolhatott be még magyarként Casino Royal Z-el az eredményhirdetésre. A somorjai nemzetközi verseny legmagasabb díjazású számában hibátlanul teljesített még Mráz Tamás Viva Centtel, Simicska Anna Carundyval, Jármy Vince JB Koronaőrrel, ifj. Szabó Gábor Mezőhegyes Chabalával és Kisgergely Kata Csenge Bizar VDL-lel.

Eredménylisták:

https://www.ridersanddreams.sk/24dcht3lists

 

Last modified: 2024-03-18