Debreceni sikerek a szilvásváradi szombat estében, ifj. Szabó, Szladek előtt a nap legjobbjai

Hírek

Kétfázis megszakítás nélküli elbírálással rendezték az Egri Zoltán Emlékverseny nagykörét 135 cm-en szombaton kora este. Erdélyi Magdolna nemzetközi pályaépítő kétfázisát a DEAC válogatott versenyzője, ifj. Szabó Gábor lovagolt le a leggyorsabban, győzött Xixo Biorgával, második lett Chacco Flowerrel.

A debreceni Szladek Máté Liliommal végzett a harmadik helyen, negyedik a Prosper lovasklub lovasnője, Baumann Bori, ötödik, hatodik helyen pedig a Szuhai testvérek, Rodrigo és Gyula.

Diósgyőri sikerek születtek az U25-ös 125 cm-es kétfázisos versenyszámban, Kelemen Blanka lett a győztes For Lexcis-szel, megelőzve Koltai Zorkát és Fábián Maja Olíviát.

A középkör legjobbja szombaton Szilvásváradon ismét Baumann Bori Cym Carlsson páros volt, akik magabiztosan utasították ma is maguk mögé ifj. Szabó Gábort, Szladek Szonját, Bandi Zsanettet, Szuhai Rodrigot és Pétert.

Az amatőr lovasok versenyszámát összevetéssel rendezték, ahol a négy összevető közül a leggyorsabb pályát a Nyírségi Lótenyésztők Egyesülete lovasa, Lőrincz Tamás lovagolta Cartoboy-jal, megelőzve a szlovák, Alexandra Počtarjovovat és a diósgyőri, Bandi Barbarát.

A gyermek korosztály hiba-idős versenyszámában péntek után szombaton is a Timpexes Arató Alma lett az első, Timpex Gálával, megelőzve a Prosper lovasklub lovasnőjét, Antal Hangát a pej, O-Leon Van Felox-szal és a debreceni, Forgács Nórát a szürke Cosmoval.

A hatéves lovak tíz indulós mezőnyében a legmagasabb 8 pontot, a stílusbírótól Casa Rouge PS kapta Szuhai Péterrel a nyergében, míg az ötéves lovaknál Jackpot SJ 7,8 ponttal Bandi Zsanettel.

A szilvásváradi Indoors Egri Zoltán Emlékverseny vasárnap 8 órakor folytatódik.

Fotó: Császár Fotó

Last modified: 2023-11-05