Hmaidi Amina a nagykör győztes pénteken, Szilvásváradon

Hírek

A szilvásváradi Lipicai lovasközpontban megrendezett Indoor fedettpályás országos verseny nagykörében húsz páros állt starthoz. A 130 cm-es hiba-idős versenyszámban a válogatott lovasok előtt, a diósgyőri Hmaidi Amina Americanoval lovagolta a leggyorsabb hibátlant, így övé lett győzelem, megelőzve az idei év felnőtt championját, a Prosper Lovasklub lovasát, Baumann Borit és G-Diát. Ifj. Szabó Gáboré a harmadik, negyedik, Szuhai Péteré az ötödik és hatodik hely.

Az U25-ös, hiba-idős versenyszámban Szabó-Máriás Sára tanítványa, a GSH színeiben lovagló, Fábián Maja Olívia lett az első Chacrinueval, megelőzve az Equinoros, Szelke Borbálát és a DEAC-os Fábián Johannát.

A középkörben Cym Carlsson S nyergében Baumann Bori lett az első, megelőzve a diósgyőri Bandi Zsanettet és az idei év felnőtt országos bajnokát, Szuhai Rodrigot.

A gyermek körben a Timpexes Arató Alma győzött Timpex Gálával. A kétfázisos versenyszámban Szladek Róbert lovasai a debreceni Forgács Nóra és Széles Panna szerezték meg a második és harmadik helyet.

Az amatőr kategóriában Kölcsey Rieden Roland győzött Starwynnal.

A hatéves lovak stílusversenyében Kannan Start 7,9 ponttal lett a győztes, ifj. Néveri Imre Lászlóval a nyergében, az ötéveseknél Timpex President kapta a legmagasabb pontot Csuka Balázs nyergében.

Folytatás Szilvásváradon szombaton 8 órától.

Fotó: Császár Fotó

Last modified: 2023-11-04