Chesterfield, Xixo Borgia, H-Secret By Boris Magyarország legjobb utánpótlás lovai

Hírek

A 2023-as szabadtéri versenyszezon utolsó bajnoki összevetésébe Szilásváradon három páros jutott be. A negyvenedik Tenyészverseny utánpótlás ló kategóriáját végül háromtized másodperces előnnyel a hétéves, Chacco-Blue II apaságú, Chesterfield nyerte. A győztes lovat Egervári Attila tenyésztette, jelenlegi lovasa, tulajdonosa, Krucsó Szabolcs.

A második és harmadik helyen a DEAC versenyzője, ifj. Szabó Gábor végzett a nyolcéves, Big Star apaságú, Xixo Borgiával és saját tulajdonú lovával, H-Secret By Borisszal.

Negyedik, a döntőben hibátlan Let’s Win TN végzett Fekete Györggyel, ötödik négy hibapontos teljesítménnyel, Jakab Áron CO2-vel. Hatodik a szürke, fedezőmén, Cornetto Du Lys Horváth Balázzsal, a sárga, Corno D’Oro Moravszki Domonkossal hetedik, nyolcadik Vakachukával Czékus Zoltán, kilencedik Larssonnal Fekete György és tizedik Love Message Horváth Balázs.

A negyvenedik Tenyészverseny utánpótlás kategóriájának győztes és helyezett lovasainak és tulajdonosainak, Juhász Tibor a Magyar Lovassport Szövetség elnökségi tagja, Bazsó Gergely, a Díjugrató Szakbizottság és Cseri Dávid, a versenyrendező Szilvásváradi Állami Ménesgazdaság részéről gratulált.

Fotó: Császár Fotó

Last modified: 2023-10-09