Szabó Virág és Horváth Lili a serdülő kategóriák championjai

Hírek

A MoodyMares serdülő B championátus kategóriájában a legegyenletesebb teljesítményt a badacsonyi, Szabó Virág hozta a hat pálya során, így 64 ponttal megérdemelten akasztotta Zajzon András Díjugrató Szakbizottság elnökségi tagja és a versenybíróság részéről, Kunné Fekete Alexandra a Mráz Tamás tanítványa nyakába a bajnoki aranyérmet.

A serdülő B korosztály második helyén, 51 ponttal, Szladek Róbert lovasa, a debreceni, Széles Panna végzett Costa Bravaval, megelőzve a 44 pontot gyűjtő Connemara lovasklub lovasnőjét, a Jácintot lovagló, Sáli Csengét.

A 13-15 éves lovasok serdülő B kategóriájában negyedik helyen végzett 42 ponttal, Zsargó-Ágotai Fanni ötödik Jankovics Larissza és hatodik Szabó Larissza.

Bábolnán vasárnap kora délután csak két lovas tudta a 16-18 év közötti serdülő A kategóriájának 125 cm-es döntőjét hibapont nélkül lelovagolni. Viszonylag sok hiba volt ebben a kategóriában, ami átrendezte a korábbi pozíciókat. Champion lett Lóránt Attila tanítványa a Pasaréti Honvéd lovasnője, Horváth Lili a rutinos, Ploonával, megelőzve egy még rutinosabb lovat, a Back Home-ot lovagló, Csengery Dórát, akinek felkészítője Kormos János volt.

Horváth Lili 56, Csengery Dóra 50 pontot, míg a bronzérmes, Majláth Csaba tanítványa, a hevesi Vass Fanni 46 pontot gyűjtött.

A Moody Mares championátus serdülő A kategóriájának negyedik helyén Sugár Viola végzett, ötödik lett Jakab Levente, hatodik a vasárnapi döntő győztese, Tóth Fanni.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

moodymareslovasbolt.hu

Last modified: 2023-08-14