Hegedűs Szofi a gyermek, a Lukácsi nővérek a póni championok

Hírek

Vasárnap reggel Bábolnán a hatodik végső döntő pályákkal záródott a 2023. évi Moody Mares championátus. A gyermekeknél (10-12 év) az utolsó összevetőig nyílt volt a verseny, végül a Riverside LSE lovasnője, Zajzon András tanítványa, Hegedűs Szofi PM Las Vegasszal megnyerve az utolsó pályát, 65 ponttal a dobogó legfelső fokára állhatott.

Schlezák Melinda a Díjugrató Szakbizottság elnökségi tagja és Pirik Zsolt utánpótlás szövetségi kapitány a Dr. Szabó Csaba versenybíróság képviselőivel együtt gratulálhatott az ezüstérmes 62 pontot gyűjtő Kiss Laurának, aki az Equitania LC lovasnője és Réti Dávid tanítványa és a bronzérmes Carlo lovasport egyesület lovasnőjének, Kormos János tanítványának, Levente Lénának.

Negyedik helyen végzett 58 ponttal a mezőny legfiatalabb versenyzője, a Kabókás, Varga Lili, megelőzve a Potocska LSE lovasnőjét Such Lillát és a Timpexes Daru Jázmin Dórát.

A póniknál favorit győzelmek születtek a kiskunhalasi forduló után nem változott a sorrend. Varga Zoltán tanítványai. Varga ménes versenyzői uralták ezt a korosztályt, végül 74 ponttal Lukácsi Léna lett a champion, megelőzve testvérét Lukácsi Lillát.

49 ponttal Jónás Annáé lett a bronzérem, negyedik Sáli Csenge, ötödik Tolnai Hanna.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

moodymareslovasbolt.hu

Last modified: 2023-08-14