Varga Lili, Krecskovszki Evelin, Jakab Levente, Szotyori Nagy Kristóf Somlay Tamás emlékére lovagló Némethy Bertalan régió együttese a csapat champion 2023-ban

Hírek

Izgalmas versenyt hozott a 2023. évi csapat championátus.

Összevetések után, a kiskunhalasi és a bábolnai forduló után tizenegy együttesből, a Varga Balázs által vezetett Némethy Bertalan régió I-es csapata lett a champion, akik a korábbi neves, magyar díjugrató Somlay Tamás emlékére lovagoltak. Varga Lili Jailbirddel, Jakab Levente Elzinoval, Krecskovszki Evelin It’s All The Go-val és Szotyori Nagy Kristóf Santorinivel versenyzett, akik a csapat champion aranyérmet Dr. Szabó Csabától, Sáli Gábortól Bazsó Gergelytől és a nem rég 70 éves születésnapja alkalmából most kitüntetett Rozmán Ferenctől vehettek át.

A csapat championátus ezüstérmese a 2022. évi győztes team, a Majláth Csaba által vezetett Rézi csapat lett. A tagjai, Őzse László Nimród, Arató Lilla, Vass Fanni és Kovács Ádám, Csuka Balázs.

A bronzérmes az Antal Péter által vezetett Máchánszky Gyula régió I-es csapata lett, Kiss Laura, Kasi Kíra, Tolnai Hanna, és Réti Dávid.

A Moody Mares championátus vasárnap a Bábolnai Nemzeti Ménesbirtok pályáján az egyéni döntőkkel fog záródni.

A 2023. évi csapat championátus végeredménye

 A 2023. évi egyéni championátus eddigi állása

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

moodymareslovasbolt.hu

 

Last modified: 2023-08-14