Fábián Johanna és Szuhai Rodrigo 2023-ban Európa-bajnoki döntőt lovagolhat

Hírek

A pénteki nap az olaszországi Gorla Minoreban nagyon eredményesen kezdődött a magyar utánpótlás számára. A gyermek Európa-bajnokság harmadik kvalifikációs pályáján három lovasunk is nulla hibaponttal ért célba. Bodnár Annabell Identityvel tudott javítani és szép hibátlant ment. Fábián Johanna Chabal TH-val az elődöntő után a Nemzetek Díjában dupla hibátlant ment, így négy hibaponttal a szombati döntőben lovagolhat, ugyanúgy, mint a tavalyi spanyolországi Európa-bajnokság egyéni negyedik helyezettje, Szuhai Rodrigo, aki Cornettel ma is hozta a nullát, így két gyermekünk is Európa elitjében.

Az ifjúsági korosztály második kvalifikációs versenyszámában ifj. Szuhai Gyula Perthy Jacksonnal egy potyafával és három időhibaponttal lovagolt. Kisgergely Kata Csenge Bizar VDL-lel egy szép négy hibapontos pályával jó képet mutatva ért célba. Kiss Lizanna Cloéval nyolc hibaponttal végzett, Kiss Maja viszont nem tudta megismételni szerdai teljesítményét.

A fiatal lovasoknál szerdán legjobban Simicska Anna a szürke Hamanta B-vel teljesített, aki a 150 cm-es második kvalifikációs versenyszámban nyolc hibaponttal ért célba.

Last modified: 2023-07-14