Fábián Johanna a gyermekeknél, Kiss Maja és ifj. Szuhai Gyula az ifjúságiaknál hozta a legjobb magyar teljesítményt Olaszországban

Hírek

Hatalmas esőzés miatt csúszással kezdték Gorla Minoreban az utánpótlás Európa-bajnokság az ifjúsági korosztályának elődöntőjét. A „C” szabály szerinti versenyszámban a legjobb eredményt a legfiatalabb lovasunk, Kiss Maja Cojanoval érte el, akit minimális különbséggel követett ifj. Szuhai Gyula és Perthy Jackson. Kiss Lizanna Cloéval gyors pályát, de több verőhibával lovagolt, Kisgergely Kata Csenge Bizar VDL-lel egy ellenszegülés miatt most nem tudott igazán jó eredményt elérni. Ferencz Dalma Mercédesz Corradáról leesett, így nem tudta befejezni az ifjúsági Európa-bajnokság elődöntőjét.

Gorla Minoreban a kedd délután már gyerekekről szólt, ahol Fábián Johanna Chaballal egy értékes hibátlant lovagolt, Szuhai Rodrigo Cornettel és Pichovszky Dalma Prince Of Persiával négy hibaponttal ért célba.

Bodnár Annabell Identityvel megismételte az elődöntőben elért eredményét, nyolc hibaponttal ért célba, míg Petes Maja Cortezzel tizenkét hibaponttal.

Szerdán a fiatal lovas korosztály 150 cm-es csapatversenyének első fordulójára kerül sor, míg délután jöhet az ifjúsági korosztály második köre.

Last modified: 2023-07-13