Lengyel győzelem a Pettkó-Szandtner Tibor Emlékversenyen

Hírek

A négynapos bábolnai nemzetközi verseny legmagasabb versenyszáma, vasárnap délután a 145 cm-es Pettkó-Szandtner Tibor Emlékverseny volt. A negyvennégy fős mezőnyből öt párosnak sikerült mindössze nulla hibaponttal az alappályát teljesíteni. Jöhetett rövidített pályán a mindent eldöntő összevetés, ahol mindösszesen huszonegy századmásodperces előnnyel, a lengyel Klaudia Siarkiewic a sárga, Jackpot B-vel a leggyorsabb hibátlannal megszerezte a győzelmet.

Minimális idővel lemaradva a győztes lengyel lovastól, második helyen végzett a Pataki Ménes első számú versenyzője, Lehotai Máté és pej kancája, PM Quintera, mögötte harmadikként a magyar felnőtt válogatott erőssége, Czékus Zoltán ezúttal, Castro nyergében.

Az összevetés leggyorsabb pályáját a badacsonyi, Mráz Tamás mutatta be a szépszámú közönségnek, Viva Centtel négy hibaponttal a negyedik helyen végzett.

Ötödik lett a szlovák, Radovan Sillo, hatodik az egy hibapontos osztrák, Katrin Pfingstl, míg hetedik és a nyolcadik helyen az alappálya leggyorsabb négy hibapontos lovasai végeztek, Kovács Roland és Osztovits Péter.

 

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

 

 

Last modified: 2023-06-05