Juhász Léda, Ferencz és Pichovszky Dalmák a somorjai CSIO nagydíjainak magyar helyezettjei

Hírek

A sikeres pénteki Nemzetek Díják után a somorjai X-Bionic lovas komplexum díjugrató CSIO versenyének záró napján a nagydíjak következtek. A szakadó esőben a Respect aréna pályáján először a fiatal lovasok 140 cm-es nagydíját rendezték, ahol a legjobb magyar teljesítményt Füzér Zsófia Chiarával és Csibi Zsófia Voodoo Fire-al érték el, nyolc-nyolc hibapontos teljesítménnyel.

A kétszeres Nemzetek Díja győztes ifjúágiaknál három magyar lovas is hibapont nélkül tudta, a brazil pályaépítő, Leandro Andreoli Balen alappályáját teljesíteni. Az összevetésben Bódai Hanna Quintanoval többet, Tóth Balázs Rolfs Royce-al egyet hibázott. A pénteki dupla hibátlan után, Búza Krisztián tanítványa, Ferencz Dalma Mercédesz és a sárga, Corrada folytatta bombaformában, hiszen az összevetésben is verőhiba nélkül maradtak, így a CSIO nagydíj negyedik helyezését zsebelték be.

A Farriers arénában rendezték a gyermek korosztály CSIO nagydíját, ahol harmincnégy indulóból tizenhárom gyermek korosztályú lovas is hibapont nélkül tudott lovagolni, köztük négy magyarral. Az összevetésben Hegedűs Laura Lili Clintusszal kettőt, Bodnár Annabell Comedy Starral egyet vert. További két válogatottunk azonban a rövidített pályán sem hibázott, így az eredményhirdetésre negyedikként Juhász Léda Rádiháza Generálissal, ötödikként Pichovszky Dalma Prince Of Persiával lovagolhatott be.

 

Gratulálunk!

Last modified: 2023-05-15