Krepcsik Lara, Pataki Anna Klára a lamprechsthauseni CSIO nagydíjának legjobbjai

Hírek

A felejthetetlen Nemzetek Díják után szünet nélkül a CSIO verseny nagydíjai következtek az ausztriai Lamprechstahusenben. A gyermek kategória 130 cm-es alappályáját egy magyar lovas, Krepcsik Lara és a nemrég vásárolt új lova, Ariosával tudta verőhiba nélkül teljesíteni.

Végül az időtúllépés a nyolcadik helyet jelentette a Talent program lovasának. A gyermek nagydíjban még további két válogatott, Hegedűs Laura Lili Clintusszal és Szuhai Rodrigo Cornettel tudott négy hibaponttal célba érni. CSIO póni nagydíjban most már volt magyar indulónk, a legjobban Gubicza Sarolt teljesített, aki nyolc hibaponttal ért célba Evye Quatre Saisons nevű pónijával.

A fiatal lovas kategória nagydíjában a legjobb magyar lovaglást, Németh István tanítványától, Simicska Annától láthattuk, aki Hamanta B-vel öt hibaponttal ért célba.

A nap zárás a legnépesebb mezőnyű ifjúsági kategória CSIO nagydíja volt, ahol egy magyar lovas, Szikszai Lajos tanítványa, Pataki Anna Klára és a pej, Je T’ Aime hibátlanul tudta az alappályát teljesíteni, majd az összevetésben öt hibaponttal célba érve az értékes hetedik helyet érte el a 140 cm-es nagydíjban.

Az ifjúságiak nagydíjában még Európa-bajnok lovasunk, ifj. Szuhai Gyula Perthy Jacksonnal tudott egy verőhibával célba érni.

Eredménylista:

https://results.equi-score.de/event/2023/22680/de?fbclid=IwAR1iA0NhtH8hXLsb58xzVc52LPbD7m2fT_BuypCPUBS–9_A4yhai-nerxo

Last modified: 2023-05-07