H. Nagy Emma az ifjúsági, Bodnár Annabell, Hegedűs Laura Lili, Pichovszky Dalma a gyermek CSIO nagydíjakban hibátlanok Csehországban

Hírek

Már vasárnap kora reggel kezdődött a csehországi Zduchovicében az utánpótlás CSIO verseny gyermek nagydíja. A 130 cm-es egyszeri összevetéses versenyszámban három magyar válogatott lovas is hibapont nélkül tudott lovagolni. A Nemzetek Díjában dupla nullát teljesítő Bodnár Annabell ezúttal, Lay Your Love On Z-el az összevetésben is hibátlanul ment, így a hetedik helyen végzett, míg Pichovszky Dalma Frits K-val egy, Hegedűs Laura Lili Clintusszal kettő verőhibát vétett a rövidített körben.
A gyerek válogatottunkból további négy lovasunk is egy verőhibával lovagolta le a Nagydíj  alappályáját, Fábián Johanna, Csizmadia Csenge, Krepcsik Lara és Petes Maja.
Az ifjúsági CSIO nagydíján 140 cm magasra kerültek az akadályok. A nagyon szűk alapidőben egyetlen magyar lovas, Janik Attila tanítványa, H. Nagy Emma Hopefullyval tudott nulla hibaponttal célba érni, majd a  összevetésben nyolc hibapont került a páros  mellé az eredmènyjelzőre.
 Hermann Zsófia Quanticoval is verőhiba nélkül de négy hibapontos időtúllépéssel lovagolt az ifijúsági Nagydíjban.

Last modified: 2023-04-23