Mécs Emma hibátlanjai az olaszországi CSIO-n

Hírek

A szabadtéri szezon nyitásaként egyből az olaszországi, Gorla Minoresba a júliusi utánpótlás Európa-bajnokság helyszínére utazott Pirik Zsolt utánpótlás szövetségi válogatottjának egy része, hogy részt vegyen a négynapos CSIO versenyen. Az ifjúsági korosztály Nemezetek Díja versenyszámában a legjobb teljesítményt, Mécs Emma PM Chaccerával érte el, aki hibátlanul lovagolt. A 15 éves Kiss Maja Agropoint Cojanoval egy vízbe lépéssel és időtúllépéssel nagyszerűen helytállt a nehéznek mondható CSIO csapatversenyben.

Csapatunk további tagjai Kiss Lizanna volt Cashflow-val és Tóth Balázs Rolfs Royce-al.

A gyermekek Nemzetek Díjában három fős magyar válogatott állt starthoz. AZ értékes hibátlant, Füzér Gábor tanítványa Bodnár Annabell Lay Your Love On Z-el hozta. Fábián Johanna Chaballal és Petes Maja Cortezzel két-két verőhibával lovagolt a csapatverseny első fordulójában.

Húsvét vasárnap a nagydíjakról szólt, ahol az ifjúsági 140 cm-es Grand Prix-ben Lóránt Attila tanítványa, Mécs Emma PM Chaccerával az alappályán és az összevetésben is hibátlanul ment, amivel a  hatodik helyezést szerezte meg ifjúsági válogatott lovasunk.

A vasárnap reggeli gyermek korosztály nagydíjában Fábián Johanna volt a legjobbunk, aki Quantummal bekerült az összevetésbe és négy hibaponttal a mezőny első felében végzett.

Last modified: 2023-04-09