Benedek Adél, Tavasi Eszter, Bódai Hanna az ifjúsági fedettpályás döntő legjobbjai

Hírek

A szilvásváradi fedettpályás döntő ifjúsági kategóriájának döntője előtt hét lovas állt hibátlan teljesítménnyel. Erdélyi Magdolna 130-135 cm-es vasárnapi döntő pályája után viszont már csak három lovas mondhatta magát tiszta hibátlanak, így számukra jöhetett az érmekről szóló összevetés. A bronzérmet Németh István tanítványa, Bódai Hanna és Calciano szerezte meg a rövidített pálya után.

Ezüstérmes Szotyori Nagy Kristóf tanítványa Tavasi Eszter és a Chacco Blue apaságú, Chavoltus, míg az első hely a Némethy Bertalan Alapítványa lovasához, Benedek Adélhoz és La Digue 5 nevű lovához került.

Stróbl Dorottya tanítványa az összevetésben sem hibázott így teljesen megérdemelten akasztották a nyakába a fedettpályás döntő ifjúsági kategóriájáért járó aranyérmet.

Negyedik helyen két Borsod-Abaúj-Zemplén megyei lovas osztozott, a Garai SE lovasnője, Takács Vivien és a diósgyőri, Kelemen Blanka. A hatodik helyen is hármas holtverseny alakult ki, Fésűs Gréta, H.Nagy Emma és Zsargó-Ágotai Fanni között.

 

Fotó: Császár Fotó

Last modified: 2023-03-27