Fekete Luca az amatőr fedettpályás döntő győztese

Hírek

Az elő-és középdöntő győztese, Busi Sándor és a tavalyi győztes Márki Zoltán is hibázott, így a 2022-2023-as fedettpályás szezon amatőr döntőjének 120-125 cm-es pályáján, hat hölgy lovasnak volt esélye arra, hogy a végső összevetésben az aranyéremért lovagolhasson. A győzelmet Horváth Gábor tanítványa, a győrzámolyi, Fekete Luca szerezte meg, aki a rutinos Arianeval az összevetés utolsó indulójaként a leggyorsabb hibátlannal lovagolt át a célvonalon.

Az amatőr kategória ezüstérmese a tavalyi negyedik helyezett, kiskunhalasi Endrédi Tekla lett Chupanadli F-el, a bronzérmes az Airvent lovasklub színeiben Varnyú Lilla Diamonddal, akit Lehotai Máté készített fel.

Negyedik helyen a kategória favorit lovasa, az összevetés utolsó ugrásánál hibázó, Ludovika Sportegyesület színeiben versenyző Mernyei-Bobok Eszter lett Edwarddal. Ötödik Kovács Dóra tanítványa, Szarvas Júlia és Avatar, hatodik Bazsó Gergely tanítványa, Tóth Bagi Dorka és a sárga, Curtis. A hetedik és nyolcadik helyen holtversenyben, négy hibaponttal a debreceni, Szladek Szonja és a kiskunhalasi, Dunai-Kovács Lilla.

Fotó: Császár Kristóf

Last modified: 2023-03-26