Változhatnak a díjugrató régiók elnevezései

Hírek

Közel egy évtizede az ország a díjugratók térképén négy régióra van felosztva. A területek egy korszak legendás magyar lovas embereinek nevét viselik, amely a most megjelenő Díjugrató Szabályzat tervezet szerint változnak.

Most egy korábbi időszak négy díjugrató legendásja neve kerülne az elképzelések szerint a start- és eredménylistákra. Az Alföldet felölelő eddig Máchánszky Gyula régió, Balogi András nevét venné fel, a keleti országrész Platthy József után, Nádházy Árpád nevét viselné, a Budapest és Pest megye, Tóth Béla lovagló tanár után, Somlay Tamásról fog megemlékezni és a Dunántúlt, Nyugat-Magyarországot lefedő terület pedig Némethy Bertalan után Túri József nevét viselné.

A régió felelősi szereppel és bármilyen kérdéssel, ami a régiót érinti, Balogi András régiónál Zajzon András zajzona@gmail.com , Nádházy Árpád régió Abay Pál abay@mlosz.hu , Somlay Tamás régiónál Karádi László karadi.laszlo@gmail.com, Túri József régiónál Bönde Ferenc régiós felelősöket bondefeca@gmail.com lehet keresni.

 

Last modified: 2022-12-16