Gubicza Dorottya nyerte a Ssang Yong Mesterek Tornája gyermek nagydíjat

Hírek

Öt páros tudta hibátlanul lelovagolni Németh Zoltán nemzetközi pályaépítő 115 cm-es alappályáját a Világosi lovascentrumban rendezett Ssang Yong Mesterek Tornája Horze gyermek nagydíjában. Az összevetésben gyorsabbnál gyorsabb lovaglásokat láthattunk, de csak két páros tudott hibapont nélkül célba érni. Az utolsóként starthoz álló, favorit lovas, Gubicza Dorottya sárga, Quint Van De Groenheuvel szélvész gyors hibátlannal megnyerte a díjat így ő vehette át Kunos Attilától a győztesnek járó díszkupát.

A Horze lovasáruház támogatásával megrendezett nagydíjban a Prosper lovasklub lovasnői végeztek a második, harmadik helyen, a még csak 12 éves Juhász Léda Rádiháza Generálissal és az összevetésben leggyorsabb idővel, de az utolsó kék fehér okszernél hibázó, Hegedűs Laura Lili Clintusszal.

 

Negyedik lett Gubicza Dorottya másik lovával, Vip Des Demoiselles ötödik Mráz Tamás és Sandi Gábor tanítványa, Jankovics Larissza Balougarddal és hatodik az alappálya leggyorsabb négy hibapontos teljesítményével, Csizmadia Csenge és Aisha-Amira.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

Last modified: 2022-11-21