Bohák-Debreczeni Éva harmadszorra is amatőr bajnok

Hírek

A Fiat Díjugrató Országos Bajnokság legnépesebb kategóriája évről-évre az amatőr lovasok 120-125 centiméteres versenye. A három forduló után a hibapont nélküli lovasok vetnek össze az érmekért, ami idén öt párosnak sikerült. Az elsőként pályára lépő Dr. Czuczai Natália egy biztosabb hibátlannal kezdett, viszont hiába volt gyorsabb az őt követő Reisz Fanni és Jármy Tibor is, az egy-egy verőhiba miatt maradt Natália az élen.

Utolsó előtti összevetőként a korábbi kétszeres bajnok Bohák-Debreczeni Éva érkezett a pályára, aki rendkívüli képességű lovával, Cortezzel szenzációs időeredménnyel vette át a vezetést. Utolsóként az elődöntők legeredményesebb párosa, Mernyei-Bobok Eszter és Edward következtek, akik szintén hibátlanul és remek idővel teljesítették az összevetést, de Bohák-Debreczeni Éva eredményét most nem lehetett felülmúlni.


Így a bronzérmet Dr. Czuczai Natália kapta, negyedik helyen Jármy Tibor, ötödiken pedig Reisz Fanni végzett.
Hatodik helyen a középdöntőben négy hibapontot szerző, de a döntő pályán hibátlanul lovagló Varnyú Lilla, megelőzve Dr. Faluhelyi Dórát és a címvédő Kádár Attilát.

 

Fotó: Császár Fotó

Last modified: 2022-09-04