Szuhai sikerek Somorján, Lázár Zoltán verőhiba nélkül Redefinben

Hírek

Folytatódott a somorjai Hippodrom arénában a nemzetközi versenysorozat, ahol szombaton rendezték a 145 cm-es világkupa versenyszámot. A magyar lovasok nagyszerűen szerepeltek, Szuhai Gyula Lawisangosszal hatodik, míg Vándor Zsófia Quintusszal hetedik helyen végzett.

A csütörtöki világkupa kvalifikációs versenyszámban is Szuhai Gyula volt a legjobb magyar lovas, akkor harmadik lett másik lovával, Shiarado Sz-el. Ebben a versenyszámban a múlt héten nagydíj második Mráz Tamás BN Silverrel a hatodik és Burucs Barna Dubai Dreams-szel a tizenegyedik helyen végeztek.

A silver tour 140 cm-es, hiba-idős döntőjében nyolcvan induló közül a 15 éves ifj. Szuhai Gyula Perthy Jacksonnal harmadik lett és ebben a fináléban bekerült a helyezettek közé a szintén hibátlan Mráz Tamás és pej lova, Sanghata. A somorjai nemzetközi díjugrató verseny U25-ös kategória versenyszámában csütörtökön Budai Virág brillírozott, aki Baileys-szel a 140 cm-es versenyszámban a negyedik és Don’t Forget Galante-val a nyolcadik lett.

Eredménylista: https://online.equipe.com/en/competitions/47442

 

Péntektől vasárnapig rendezik a redefini háromcsillagos nemzetközi díjugrató versenyt. A gyönyörű németországi helyszín füves pályáján a magyar színeket képviselő ifj. Lázár Zoltán a 140 cm-es nagykör versenyszámban verőhiba nélkül ért célba Diablo nevű lovával, az időtúllépés miatt négy hibapont lett a végeredménye.

Eredménylista: https://pferdefestival-redefin.de/en/das-turnier-2/zeitplan-ergebnisse/

Gratulálunk!

 

Last modified: 2022-05-15