A magyar díjugrató utánpótlás nagy napja, az ifjúsági csapat is megnyerte a Nemzetek Díját Csehországban

Hírek

Pár órával a gyermekek győzelme után, összevetéssel az ifjúsági válogatottunk is megnyerte a Nemzetek Díját Zduchovicében. Hét ország válogatottja állt starthoz a 135 cm-es, kétfordulós versenyen, ahol a magyar válogatott tiszta hibátlannal az összevetésbe került a lengyelek ellen. Két lovasunk is hozta a dupla hibátlant, Kiss Lizanna Cojanoval és ifj. Szuhai Gyula Perthy Jacksonnal, akik az összevetésben is verőhiba nélkül gyorsan lovagolva meghatározták csapatunk sikerét. Az összevetéshez szükséges nullákat az első fordulóban Csetényi Lea Hámorral, a második körben, Osztovits Péter Laquilot Z-el hozta. Osztovits Péter időtúllépést kapott a mindent eldöntő rövidített pályán, amely után kialakult az az az érdekes helyzet, hogy a lengyelekkel azonosan egy hibapont lett csapatunk végeredménye, de jobb időeredménnyel Magyarország ifjúsági válogatottja állhatott a dobogó legmagasabb fokára.

Az ifjúságiak egyéni versenyében a legjobb magyar teljesítményt Pataki Anna Klára Je T’ Aime-el érte el, aki egy hibapontos időtúllépéssel ért célba.

Gratulálunk az ifjúsági Nemzetek Díjában győztes csapatunk lovasainak, edzőinek, ló tulajdonosainak és a teljes szakvezetésnek!

Eredménylista: https://sk.sportudo.cz/events/CSIO2022

 

Last modified: 2022-04-22