Kovács Roland mestermunkát végzett

Hírek

Egy igazán izgalmas összevetést hozott a Goldhorse sportlótáp által támogatott, U25-ös nagydíj Húsvét vasárnap Bábolnán. Nyolc fiatal lovas tudta lelovagolni a Grand Prix alappályáját lelovagolni hibapont nélkül, ezután következett a mindent eldöntő összevetés. A 420 ezer Forint összdíjazású nagydíjban egy mérnöki precizitással kivitelezett összevetéssel a Castiliás, Kovács Roland tudott győzni, rutinos ménjével Sir Winston C-vel.

A kiskunhalasiak Európa-bajnok lovasa, Weinhardt Virág első és utolsó összevetőként, két lóval is lovagolhatott a mindent eldöntő körbe és végül második lett Equest Cha Cha-val és ötödik London’s Chaganával.

Az összevetés egyetlen fiú lovasa, a Sion Security versenyzője Zárug Gyula tanítványa, Magyar Balázs pej kancájával, Lady Winnerrel is egy nagyon lendületes lovaglást mutatott be, így övé lett a harmadik hely.

A DEAC lovasnője, Szabó-Máriás Sára Medállal lett a negyedik, hatodik a Hárskúti lovasklub versenyzője, Bazsó Gergely tanítványa, Simicska Anna és a szürke, Courage T Z. A Goldhorse U25-ös nagydíj hetedik helyén Ferencz Dalma Mercedes végzett, nyolcadik Kiss Dominika.

A bábolnai felnőtt Grand Prix-ről, a Digi Sport 1 21.35 órakor ad közvetítést.

 

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

Last modified: 2022-04-17