Cornet’S Blue SZ és Chili a Grand Prix győztes lovak

Hírek

Paul Schokemöhle Lewitzi ménesében tenyésztett Cornet’s Blue SZ Berkes Mátéval a nyergében izgalmas összevetés után megnyerte a bábolnai Grand Prix forduló első nagydíját.

A 250 ezer Forint összdíjazású versenyszámban a Horse For Sale Kft. Cornet Obolensky szürkéje volt a leggyorsabb és a téli Ménkörung után az első szabadtéri erőpróbán is győztesként távozhatott.

Az ötéves kategória második helyezettje TM Kannan’S King, akin tulajdonos, tenyésztő lovasa, Mráz Tamás ült.

Harmadik Búza Krisztiánnal, Hajdu Kitti pej, kancája, Melena VDL.

Az hatéves lovak Grand Prix-ben huszonkét ló 300 ezer Forint pénzdíjazásért versengett. Viszonylag kevés, három ló tudott hibátlanul ugrani az alappályán, majd az összevetésben is. A Scuderie Sonnevend istálló pej, heréltje Chili lett a Grand Prix győztes, akit az ötéves kategória első helyezett lovához hasonlóan Paul Schokemöhle Lewitzi Ménesében tenyésztettek.

Az eredményhirdetésen a Díjugrató Szakbizottság részéről Schlezák Melinda és Bazsó Gergely gratulált Chili kiképző lovasának, Varga Ábelnek.

Dr. Pusztai Zsuzsanna Larsonnjával Eszes Ferenc lett a második, míg a Técsy Sportistálló által tenyésztett Cazera TSH a harmadik, tulajdonos lovasával Lengyel Róberttel.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

 

Last modified: 2022-04-17