Bacsa Rajmund bravúros győzelme az ifjúsági Fedettpályás Döntőn

Hírek

A Szilvásváradon megrendezett ifjúsági Fedettpályás Döntőn a három nap alatt nem volt olyan páros, aki hibapont nélkül zárta volna a versenyt. Két versenyző állt négy hibaponttal a vasárnapi döntő után, így köztük a díjugrató Szabályzat szerint összevetésben dőlt el az arany- és ezüstérem sorsa. A komoly nemzetközi rutinnal rendelkező mórahalmi, Kiss Maja Quipara Z-el lovagolhatott először Németh Zoltán rövidített pályáján és 41,40 másodperccel egy sebes hibátlant láthatott a szilvásváradi fedeles lovarda közönsége.

A korosztály egyetlen fiú lovasa, a B&H lovasklub versenyzője, Bacsa Rajmund és Linzer egy jó érzékű, pontos és gyors hibátlant lovagolt és 39,84 másodperces időeredménnyel értek át a célvonalon. A Szilvásváradi Lipicai Ménes díszlovasai által felvezetett ünnepélyes eredményhirdetésen Bacsa Rajmund nyakába akasztották az aranyérmet.

Öt hibapontos összteljesítménnyel a Horváth Lovassport egyesület lovasa, Budai Liza és Clourina PS érdemelték ki a bronzérmet.

Negyedik holtversenyben Füzér Flóra tanítványa, Bencses Réka és Lóránt Attila lovasa, Mécs Emma. Az ifjúsági kategória hatodik helyezettje az elő-és középdöntőben győztes GSH Team lovas, Pecsora Amira Lara. Hetedik Szotyori Nagy Kristóf talentes tanítványa, Tavasi Eszter, nyolcadik Németh István versenyzője, a gyenesdiási, Bódai Hanna.

Fotó: Császár Kristóf, Császár Fotó

 

Last modified: 2022-03-27