A Közgyűlés egyértelmű bizalmával, Szotyori Nagy Kristóf és a Díjugrató Szakbizottság elnöksége folytathatja a munkát

Hírek

175 tagegyesület részvételével tartották szombaton a Nemzeti Lovarda Tudásközpontjában a Díjugrató Szakág tisztújító Közgyűlését. A rendezvényen megemlékeztek az elmúlt időszakban elhunyt lovasembereiről, díjazták a championokat, bajnokokat, ranglista győzteseket, nemzetközi versenyen eredményes versenyzőket és a díjugrató család kerek születésnapos tagjait. A Közgyűlésen elfogadásra került a 2021. évi szakmai és pénzügyi beszámoló, a 2022. évi díjugrató szabályzat és a versenynaptár.

A tisztújítás napirendnél először a következő négy évre a szakbizottság elnöke került megválasztásra. Az elmúlt három ciklusban a testületet vezető Szotyori Nagy Kristóf egyedüli jelöltként nyílt szavazással, 100 %-os szavazati aránnyal ismét bizalmat kapott.

Kilenc elnökségi tagjelölt neve került fel a szavazólapokra, amelyből a testület titkos szavazással hat díjugrató szakbizottsági elnökségi tagra adhatta le voksát.

A szavazás eredményét, Bencsik József, a jelölő- és a szavazat számláló bizottságok vezetője hirdette ki, amely után egyértelmű többséget kapott az eddig regnáló elnökség, így Bazsó Gergely, Juhász Tibor, Karádi László, Schlezák Melinda, Szebényi Dániel, Zajzon András folytathatja a munkát a szakág vezető testületében. A tisztújítás után elfogadásra került a 2022. évi szakmai és pénzügyi terv is. Szebényi Dániel a közgyűlésnek ismertette a következő évek kiemelt célját, a Nemzeti Lovassport és Sportlótenyésztési fejlesztési programot.

Sikeres munkát kívánunk a régi-új szakbizottságnak!

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

Last modified: 2022-01-23