Pest megye-Tóth Béla régió az utánpótlás és az amatőr csapatbajnokság győztesei

Hírek

Komoly eredménylistát láthatunk a Tóth Béla régió amatőr csapatánál, akik verőhiba nélkül lovagoltál végig a pénteken és szombaton az idei országos bajnokság amatőr csapatverseny pályáit. A Göttler Vilmos által vezetett négyes, nyolc hibátlan pályáját, Bohák-Debreceni Éva, Reisz Fanni, Bozsóky Zsófia és Sunyovszky Réka lovagolta. Nyolc hibapontos teljesítménnyel, Pest megye II.-es csapatát Janik Attila vezette a második helyre, míg a bronzérmes Braunitzer Enikő csapata, Bács-Kiskun megye csapata lett 12 hibaponttal.

Az amatőr középdöntőben, több mint három másodperces előnnyel, a Gerje LSE lovasnője, Németh Viktória lett az első, a szürke Rádiháza Görögtánccal, megelőzve a vértesi, Herczog Annát és Tardost és a Colonado Lovasiskola lovasát, Kiss Bendegúz Dávidot, aki Luisat lovagolta. A középdöntőben negyedik lett Márki Zoltán, ötödik, Atillás Viktória és hatodik Kádár Attila.

A bábolnai FIAT Országos Bajnokság szombati versenynapján, délben következtek az utánpótlás lovasok, ahol az ifjúsági és fiatal lovasok csapatversenyében Pest megy lett az első 19,6 hibaponttal.

Az aranyérmes csapatot Janik Attila vezette, a lovasok Csetényi Lea, Janik Anna, Bognár Dóra, Mécs Emma. A Máchánszky Gyula négyese 41, 54 hibaponttal lett a második, a csapatot Horváth Balázs vezette és négy hölgyből állt a válogatott, Ódor Evelin, Füzér Zsófi, Kiss Lizanna és Pataki Anna Dorottya nyakába akasztották a díjátadók az ezüstérmeket. Az ifjúsági középdöntőben két pályát kellett lovagolni a lovasoknak és két dupla hibátlan lovaglást láthattunk, a mórahalmi Kiss Lizanna Cloéval érte el a jobb időeredményt, így övé lett az első helye, megelőzve a diósgyőri ifj. Szuhai Gyulát és Perthy Jacksont.

A középdöntő harmadik helyezettje a Nemzeti Közszolgálati Egyetem lovasnője lett Casteroval, megelőzve az Agropoint Cojanot lovagló, Kiss Lizannát és másik lovával, Cash-el Janik Annát. Hatodik az öt hibapontos Osztovits Péter, hetedik Pataki Anna Klára, nyolcadik Kisgergely Kata.

A fiatal lovasok 140 cm-es két pályáján egyedül a Bosits lovasfarm lovasa, az Orbán Emil által felkészített, Bosits Boglárka lett az első Caremosszal, megelőzve az egy hibapontot szerző, Bognár Dórát és Calli Topot.

Négy hibaponttal az Equitania LC lovasnője, Plavecz Szabrina lett a harmadik, megelőzve Füzér Zsófit és Ódor Evelint.

Fotó: Tokodi Tícia Tic Photo

Last modified: 2021-09-18