Vajay Dóra amatőr, Kim Yura Charlotte a serdülő B champion

Hírek

Öt serdülő B lovas tudta a szilvásváradi forduló harmadik napi championátus döntőjének alappályáját és összevetését is hiba nélkül lelovagolni. Az Equipark lovasklub lovasnője, Kim Yura Charlotte lovagolta a leggyorsabb időt Bognár Hamissal, így övé lett a győztesnek járó serleg és a 20 pont. A finálé második helyezettje az Oxer Team lovasnője, Király Alíz  Fergus De Merze nyergében és harmadik az Antal Tanya versenyzője, Csengery Dóra Angelina De Circee nevű lovával.

Az összetett versenyben is a döntő győztes örülhetett, 49 ponttal lett aranyérmes, Tenyei Tóth Attila tanítványa, Kim Yura Charlotte, ezüstérmes a Connemara lovasklub lovasnője, Sáli Csenge 41 ponttal, bronzérmes az Airvent lovasklub versenyzője, Szórád Linett 39 ponttal.

Negyedik Király Alíz, ötödik Molnár Csenge, hatodik Szabó Larissza, hetedik H. Nagy Emma és nyolcadik Kámán Nóra.

Serdülő B eredmény

Négy lovas tudott az amatőr kategória championátusában vasárnap az alappályán és az összevetésben is hibapont nélkül lovagolni. Első helyen végzett a badacsonyi, Dr. Czuczai Natália Elzinoval, megelőzve a Varga Ménes lovasát és lovát, Balouvalleyt.

Szekeres Ágota tanítványa, Mesaros Szilvia lett a harmadik Owen Van Herent nyergében, míg negyedik helyen az algyői, Riverside LSE lovasnője, Hajdú Kitti végzett Nadli Feeling F-el. A championátus összesítésénél, ahol hat pálya eredménye számított a kiskunhalasi és a szilvásváradi forduló után, jelentős fölénnyel 73 ponttal első helyen végzett Vajay Dóra.

Második 51 ponttal, a Szilvásváradon a pénteket és vasárnapot is nyerő, Dr. Czuczai Natália, míg harmadik helyen a hódmezővásárhelyi, Sarkadi Petra végzett 38 ponttal.

Amatőr eredmény

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

Last modified: 2021-08-16