COVID -19 felhívás!

Hírek

Figyelem, Díjugrató Társadalom!

 

Kérjük a márciusban versenyezni szándékozókat és csapattagjaikat, hogy lelkiismeretesen álljanak a versenyen való részvételhez, hiszen az emberi élet most mindennél fontosabb! A koronavírus harmadik hulláma felszálló ágban van, most a felelőtlen magatartással a díjugratásunk jövője is a tét.

A Díjugrató Szakbizottság felszólítja minden márciusban megrendezésre kerülő hivatalos díjugrató versenyre nevezett egyesület lovasát és csapattagját, hogy ha a koronavírus bármely tünetét érezte önmagán, illetve környezetében megbetegedés volt, a versenyre érkezés előtt legfeljebb 48 óránál nem régebben elvégzett PCR koronavírus tesztet csináltasson, és annak eredményét a dijugratas@lovasszovetseg.hu e-mail címre küldje el. A tünetekre vagy megbetegedésre való hivatkozással bárki következmények nélkül lemondhatja a versenyen való részvételt.

Azoknak a versenyzőknek és a hozzájuk tartozó csapattagjaiknak, akik a verseny kezdete előtt 14 nappal korábban külföldön jártak szintén kötelező a versenyre belépés előtt legfeljebb 48 óránál nem régebbi PCR koronavírus tesztet csináltatni és annak eredményét a dijugratas@lovasszovetseg.hu e-mail címre elküldeni.

 

A Magyar Lovassport Szövetség és a versenyrendezők a márciusi rendezvényeken folyamatosan ellenőrizni fogják, hogy a versenyen tartózkodók betartják-e az előírásokat. Aki figyelmen kívül hagyja a részvételhez szükséges rendelkezéseket szigorú büntetésre számítson.

 

Last modified: 2021-03-01