Elmaradt a hölgyek párviadala – megosztott első hely Kaposváron!

Hírek

A vasárnapi nap a 105 cm-es nyitott versenyszámmal kezdődött, ahol ismét a helyiek tudtak győzni, Ludányi Anna és Hanne személyében. A második helyen Frányó Csenge (Révész Farm Lovas SE) és Whiskey del Tiglio végeztek, míg a harmadik helyre a Pécsi Lovasklubot képviselő Fejes Ádám és Grandi ért fel, mindannyian hibátlanul lovagoltak.

 

Ludányi Anna és Hanne

 

Ludányi Anna és Hanne

 

A kezdő lovasok között most a Kalafarm SE színeiben versenyző Sugár Viola és Nuance van de Celieburg győzött 7,7 stílusponttal. A második helyre Schád Jázmin (Berri SE) és Contello futott be, 7,6 pontot elérve, míg harmadikként Nitsmann Gréta (Szikszai Military SE) és Kőszál zárt, szintén hibátlan lovaglással, 7,5 stílusponttal.

Az 5 éves lovak számában Kurnyák Ágnes (D-Team SE) és Lune de Miel BMG tudott egyedül hibátlant lovagolni, így 7,7 stíluspontjával megérdemelten nyerte az utolsó napi számot is. A 6 éves lovak között is egyetlen hibátlan lovaglás született, Bán Krisztián (Zsanai LSK) és az Agropoint Chablis apaságú Atlanta győzött, 7,3 stílusponttal.

Az ifjúságiak 115 cm-es versenyszámában ezúttal Pusztai Lili (Cseszterlint  LKE) és Canteloup J.N. volt az egyetlen hibátlan, így ő nyerte a számot, második helyre a Whiskey del Tigliot lovagoló Frányó Csenge (Révész Farm Lovas SE) ért fel egy verőhibával.

Az utolsó napra már úgy tűnik megfáradtak a lovak, hiszen az amatőrök 115 cm-es versenyszámában is csak egy hibátlan lovaglás született, Barna Cristopher (TwinSport SE) és Lenox személyében, a leggyorsabb egy verőhibás lovaglást Rendeki Kata (Pécsi Lovasklub Kft.) produkálta PandorávalBalla Nikolett (Szikszai Military SE) és Sziszkó előtt.

A 115 cm-es nyitott versenyszámban nem született hibátlan lovaglás, a leggyorsabban egy verőhibával Ludányi Anna (Lovasakadémia SC) és Sáripuszta Keringő ért körbe.

A 120 cm-es nyitott versenyszámban végre sok volt a hibátlan, leggyorsabban Stieber Sztella (Mizsei Lovastanya SE) és Elise fejezte be a pályát, megelőzve Babinszki Lászlót (GERBER Birtok) és Kírát, valamint Varga Balázst (SUMI EQUI-SPORT Kft.) és Liliom V-t. A fiatal lovasok között egy hibátlan lovaglás született, Boda Szinta (Szikszai Military SE) és Isztria személyében.

 

Stieber Stella és Elise

 

Stieber Sztella és Elise

 

 

130 cm-en Rajnai Csilla (Simonpusztai NLHE) és Date hibátlanul és nagyon gyorsan ért körbe, így meg tudta előzni az előző két napon nyerő Kurnyák Ágnest (D-TEAM SE) és Queenlant. A harmadik hely Kalán Eszternek (Cseszterlint LKE) és Garezának jutott.

140 cm-en két hibátlan lovaglás született, a két hölgy végül nem vállalta az összevetést, így megosztva nyerték a számot: Kalán Eszter (Cseszterlint LKE) és Gareza, valamint Alasztics Alíz (Pirik Farm) és Chablis 163. A leggyorsabb 4 hibapontos lovaglást Dömse Tamás (D-Team SE) és Conquistador nevéhez köthető.

 

Kalán Eszter és Gareza

 

Kalán Eszter és Gareza

 

Alasztics Alíz és Chablis

 

Alasztics Alíz és Chablis 163

 

Forrás: www.lovasakademia.hu

Fotó: Kiruu Fotó

Last modified: 2020-11-16