Kiemelt pénzdíj Szilvásváradon, első fedettpályás díjugrató verseny Balatonvilágoson

Hírek

A jelen járványügyi helyzetben a versenyek lebonyolításának alapfeltétele, hogy a résztvevő csapatok és a rendezőbizottságok szigorúan tartsák be az előírásokat.

A 2020/2021-es fedettpályás díjugrató szezonban első alkalommal ugrathatnak a díjugratók kiemelt pénzdíjért november 6-8. között Szilvásváradon, a Lipicai Lovasközpont fedeles lovardájában.

A rendezvény az elmúlt évekhez hasonlóan Egri Zoltánnak, a neves lovas szakembernek és Szilvásvárad korábbi polgármesterének állít emléket. A kiemelt verseny legmagasabb versenyszáma a vasárnap délutáni 140 cm-es nagydíj lesz, de a három napra 29 számot írtak ki, amelyeknek szinte mindegyikén minősülést lehet szerezni a fedettpályás döntőkre. A versenynaptár szerint az utánpótlás korosztályok és az amatőr lovasok március utolsó hétvégéjén, pont Szilvásváradon fogják eldönteni kik a szezon legjobbjai.

Először rendeznek fedettpályás díjugrató versenyt Balatonvilágoson. A Pulai Lovascentrumban, amely szabadtéren az egyik leglátogatottabb versenyhelyszín a lovassport szinte összes szakágában, most készült el az impozáns fedeles lovarda.

Az országos verseny igazi premier lesz, mivel két hét múlva Balatonvilágos ad otthont a több év szünet után megrendezésre kerülő Mesterek Tornájának is.

A versenyről élő közvetítés: https://www.facebook.com/pulailovaspark

Last modified: 2020-11-05