Faluhelyi Ádám két számban is megszerezte a győzelmet a Tattersallban

Hírek

A fedeles szezon nyitó versenyének második napján több mint 250 startot bonyolított le az Abay Pál vezette versenybíróság.

A nap utolsó versenyszáma, a 130 centiméteres hibaidős szám Faluhelyi Ádám győzelmével ért véget, aki a 7 éves sárga kancát, Noblesse VD Donkhoeve-t lovagolta. Második és harmadik helyen Török Sándor végzett, Landstream és Carmen nevű lovaival, megelőzve Kiss Lizannát, Füzér Flórát és ifj. Szuhai Gyulát.

Faluhelyi Adam Noblesse VD Donkhoeve
Faluhelyi Ádám és Noblesse VD Donkhoeve

fiatal lovasok 120 centiméteres versenyszámában a mindössze 13 éves Szuhai Rodrigo győzedelmeskedett. Második helyen Kiss Lizanna, ezúttal Cloét lovagolva, harmadikon pedig Szabó Virág végeztek.

A nyitott kategóriában Busi Sándor volt a leggyorsabb, második és harmadik helyre szorítva Göttler Vilmost két lovával, Cortezzel és Jégvirággal.

Busi Sandor Equest Stella
Busi Sándor – Equest Stella

6 éves lovak versenyszámában is Faluhelyi Ádám volt a legjobb a Kozma Rebeka tulajdonában álló Kannandroval. Második helyen Szuhai Péter és Lord Cornet PSZ, harmadikon pedig Lehotai Máté és Kaaij CHS végeztek.

Faluhelyi Adam Kannandro
Faluhelyi Ádám és Kannandro

Az 5 éves lovak között ismét Varga Ábel kapta a legmagasabb stíluspontot Chilivel, második helyet pedig másik lova, Quanta Costa Van Het Distelhof tudta megszerezni, a Castilia Kft. ménje, Golden SKY-C előtt, akit Kovács Roland lovagolt.

Varga Abel Chili
Varga Ábel – Chili

Az amatőrök mezőnyében Vajay Dóra győzedelmeskedett, Nagy Vivien és Mesaros Szilvia előtt.

Vajay Dora Balouvalley
Vajay Dóra – Balouvalley

Az ifjúsági lovasok stílusversenyében Lóránt Attila tanítványa, Mécs Emma volt a legjobb, hiszen az első és harmadik helyet szerezte meg. Egyedül Pintér Zsófi Csenge tudta megközelíteni Terra Rossa nevű lovával, így a második helyen végzett Füzér Gábor tanítványa.

Mecs Emma Colibri
Mécs Emma – Colibri

kezdő lovasok között Varga Zoltán tanítványa, a championátuson is bravúrosan teljesítő Gubicza Sarolt 8,6 stíluspontjával volt a mezőny legjobbja Tortuga nevű pónijával, megelőzve Villás Lilit és testvérét, Gubicza Dorottyát.

Gubicza Sarolt Tortuga
Gubicza Sarolt és Tortuga

A verseny szombat estig tart, a versenyszámokat a Riderline élőben közvetíti.

Részletes eredménylisták >>

Fotó: Hajdu Krisztina, lovasfoto.hu és Tokodi Tícia, Tic Photo

Last modified: 2020-11-01