Első helyért vetett össze a gyermek válogatott Csehországban

Hírek

Különleges versenyen kimagasló eredményt ért el a magyar díjugrató sport Csehországban. Megváltozott világunkban, ma rendezték Európa első CSIO versenyén a Nemzetek Díja versenyszámokat.

Péntek reggel ifj. Kövy András utánpótlás szövetségi kapitány által irányított gyermek válogatottunk kitett magáért. Két forduló után Lengyelországgal és Németországgal, a magyar gyermekek az első helyért vetettek össze. Válogatottunk legjobbja a dupla hibátlan lovagló és az összevetésben is verőhiba nélkül lovagló, ifj. Szuhai Gyula volt, aki a szürke Casalidot lovagolta. Kiss Maja is hozta a dupla hibátlant Quipara Z-el és mindkét újoncunk, Tavasi Eszter Audrey Prinsszel és Szabó Noémi Noblesse S-el hozzátett csapatunk kimagasló eredményéhez, ami ezúttal a harmadik helyet jelentette.

Ifjúsági válogatottunk is jól szerepelt, hiszen nagyszerű lovaglásokkal, a hétfős mezőnyben végül a Nemzetek Díja negyedik helyét szerezte meg. Hölgy lovasainkra, Alasztics Alizra, Janik Annára, Bognár Dórára és Kiss Lizannára igazán büszkék lehetünk.

Gratulálunk a magyar utánpótlás válogatottaknak!

 

Last modified: 2020-08-14