Országos díjugrató verseny nyári melegben Kecskeméten

Hírek

Az Airvent Lovas Club három napos országos Minősítő versenye július 3-5. között zajlott. 70 centitől 140 cm-ig tudtak versenyezni a lovasok a három nap folyamán, mely utóbbi volt a legnagyobb magasság, amit vasárnap teljesítettek a versenyzők.

Az egyszeri összevetéses számban az ötszörös magyar bajnok, válogatott versenyző, az Airvent Lovas Club lovasa, Horváth Balázs PM Caselloval győzött 43.74 mp-es idővel.

Második lett 46,51mp-el a B&H Lovasklub versenyzője Biharvári Attila, Caspar nyergében.

A pénteki 135 cm-es hibaidős versenyszámban Horváth Balázs-PM Casello párosa volt a legjobb. Szombaton ugyanezen magasságon, csak kétfázisos típusú versenyben, Búza Krisztián és Floyd nyertek.

Meg kell még említenünk az Equest Sport LC versenyzőjének Szekeres Ágotának és Pomme Pomme-nak teljesítményét, ők mind a három nap győztek az 5 éves lovak kategóriájában, kiváló pályákkal.

„Három nap, brutális meleg, hosszú versenynapok, de a frizurám még mindig tart”, mondhatná az airventes pálya, ha hajmodell lenne.

A nagyon meleg hétvége folyamán a flut-ebbe pálya tökéletesen működött, illetve a pénteki hirtelen lezúduló zápor sem okozott minőségromlást sem a versenypálya, sem a tavasszal ugyanezen technikával újra épített melegítőpálya esetében sem.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

Last modified: 2020-07-05