Szabó-Máriás Sára fölényes győzelmével kezdődött a Hungarian Future Stars

Hírek

Első alkalommal rendezték a balatonvilágosi Pulai Lovas Centrumban német mintára a Hungarian Future Starst. Reggel 8 órakor még esőben kezdődött a verseny, ahol a póni kiskör Csengeri Dóra és Mylady sikerét hozta. Antal Péter tanítványa kis különbséggel előzte meg a Prosper Lovasklub lovasát, Munn Nicole Sárát és póniját, Jubellát. Harmadik helyen a Némethy Bertalan Alapítvány lovasnője, Bodnár Annabelle végzett Bugával.

A gyerek kiskör hiba-idős versenyszámában a tiszavasvári Pecsora Amira Lara Duc De La Coure Furioso 17 nevű lovával győzött. Második helyen végzett az Ördöglovas SE lovasa, Frank Dániel Frankyvel, míg a harmadik Kulcsár Petra lett a rutinos Zizi St. John’s-szal.

A legtöbb lovas az ifjúsági 110 cm-es kiskörben indult, a győzelmet 58 indulóból Finta Géza tanítványa, Kókai Bálint szerezte meg Bella nevű sárgájával, megelőzve Füzér Gábor tanítványát, Jakab -Tóth Kornéliát, míg harmadik helyen a balatonkenesei Kovács Noémi győzött Kakukk-kal.

Az U25-ös kiskörben az utolsó lovaglás első helyet ért, Nagy Júlia Királyhágóval lovagolt a leggyorsabban. Másodikként Maszlag Ilona tanítványa, Kovács Noémi Kakukk-kal, míg harmadikként a Krucsó Lovasklub lovasa, Mészáros Marcell Gut Neuhof Corlypsoval értek el helyezést.

A póni nagykör a Varga Ménes teljes sikerét hozta, győzött Varga Réka fedezőménjével, William’s Fox Pitt-tel, megelőzve klubtársát, Csizmadia Csengét és Ashira Amirát, míg harmadik lett a rutinos Tortugával Gubicza Sarolt.

A gyermek nagykörben a még csak nem egészen 11 éves Szuhai Rodrigó győzött. A diósgyőri lovas a szürke Clintapointtal mindenkinél gyorsabban lovagolt, második helyen Frank Dániel végzett Carmennel, míg harmadik helyen Kormos János lovasa, Magyar Balázs Balerinával. Ezúttal a negyedik hely jutott a múlt heti kiskunhalasi Grand Prix-győztes Kiss Majának.

Az ifjúsági nagykör 125 cm-es, hiba-idős számában Horváth Gábor tanítványa, Tóth Ninetta győzött új lovával, Quality Rose-zal, második helyen a Colonado Lovasklub lovasnője, Janik Anna Georgie’s Georgina Von Calidoval, harmadik helyen a prosperes Gimesi Lorena Timpex Fegyenccel. A negyedik hely is Janik Annának jutott, aki Costa Bravát lovagolta, ötödik lett Sándor Balázs tanítványa, a hárskúti Simicska Anna Extase nevű lovával, míg hatodik Tóth Balázs és Ariane.

A nap zárása volt a legrangosabb versenyszám, az U25-ös korosztály 130 cm-es, hiba-idős pályája. A győzelmet imponáló fölénnyel Szabó-Máriás Sára szerezte meg Cantus Clay nyergében. Második helyen a Szuhai Lovasfarm lovasa, Szuhai Péter végzett a 8 éves, sárga Chilling Outtal, míg harmadik hely a túrkevei Ábrahám Zsófia – Ciboulette Du Gibet párosé lett. Negyedik helyen végzett a castiliás Kovács Roland Helios C-vel, ötödik lett Szuhai Gyula Lawisangosszal és hatodik a gyermek országos bajnoki cím védője, Kiss Lizanna Aranykapu Claramóval.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

Last modified: 2020-06-27