Ifj. Tóth László harmadik Portugáliában, ifj. Szabó Gábor ötödik Lengyelországban, Dömse Tamás a legjobb Kaposváron

Hírek

A Villamourai Equestrian Centerben folytatta négyhetes bravúros szereplését ifj.Tóth László. Ma a 150 cm-es, háromcsillagos nagydíjban hibátlan alappálya után, hibátlan összevetéssel ért célba Rádiháza-Echoval. Az első két helyen britt lovasok végeztek, győzött Guy Williams, második Laura Renwick és harmadik ifj. Tóth László, akiknek a versenyen közreműködő nemzetközi bírónk, Schlezák Melinda is gratulált.

Eredménylista: https://online.equipe.com/en/competitions/35443?fbclid=IwAR2sh3bBeC-d5pY97RxZZwJciaru_wDdxuTh1JdlN0rC_mkulKGMjsWl5Ww

A Közép-Kelet európai világkupa sorozatba tartozó lengyelországi Krakkóban rendezett díjugrató versenyen, ifj. Szabó Gábor Lord Classical érte el a legjobb magyar teljesítményt, aki a pénteki nagykörben, a 72 indulóból az ötödik helyet szerezte meg.

A versenyen ifj. Szabó Gábor a 162 fős középkörben harmadik lett, Chabal nyergében, míg Técsy Attila legjobb eredménye a szombat esti vadászugratásban elért helyezés El Capitannal.

Eredménylista: https://livejumping.com/zawody/tarantevents/tour/676

A kaposvári Pannon Lovasakadémia fedeles csarnokában rendezett, kiemelt díjugrató verseny  legmagasabb, 140 cm-es számában az utánpótlás válogatott, Dömse Tamás nyert Conquistadorral, megelőzve Kurnyák Ágnest és Queenlant.

A kaposvári verseny pénteki 130 cm-en, a Sumi-Equi Sport Kft. lovasa, Varga Balázs győzött Justice-al, szombaton Reischl Márton volt a leggyorsabb Latinoval, vasárnap a héten 26. szülinapját ünneplő, badacsonyi Mráz Tamás volt a legjobb Sáripuszta Indigóval.

Eredménylista: http://www.dijugratas.hu/#/Event/Info?eventId=13874&competitionId=45

Fotó: Kiruu Photo

Last modified: 2020-02-23