HUGYECZ MARIANN ÉRTÉKES PONTJAI A BALTIKUMBAN, FETTI CASH HARMADIK KÍNÁBAN

Hírek

Múlt héten Észtország fővárosában, Tallinban, most a litvániai Siauliaiban rendezték a Közép-Kelet európai világkupa liga díjugrató fordulóit. A magyar színeket Hugyecz Mariann és hűséges pej lova, Chacco-Boy képviselte, akik mindkét vasárnap értékes pontokat gyűjtöttek, hiszen 4-4 hibapontos teljesítménnyel a nyolcadik és hatodik helyen végeztek. Hugyecz Mariann, aki egyetlen magyar, női lovasként, már végig lovagolta a 2016-os világkupa döntőt, most vezeti ligánkat és megvan rá minden esélye, hogy kvalifikálódjon a 2020 áprilisában, Las Vegasban rendezendő fináléra.

Eredménylista: https://online.equipe.com/en/class_sections/464450

 

Kilencedik alkalommal rendezték Pekingben a Longines Masters versenyt, mint ahogy az Eurosport közvetítésben is láthattuk. A győzelmest a francia, Penelopé Leprevost szerezte meg. A magyar sportló tenyésztés szép sikert könyvelhetett el, hiszen harmadik helyen végzett a Colonado apaságú, korábban Göttler Vilmossal versenyző, szürke Fetti Cash, akivel kínai lovasa, Bin Zhang, tiszta hibátlan teljesítménnyel a harmadik helyet szerezte meg és a Fetti istálló korábbi lova, Cash a verseny legeredményesebb lova címet is megnyerte.

Eredménylista: https://www.longinestiming.com/equestrian/2019/longines-equestrian-beijing-masters-beijing-birds-nest/resultlist_B3.html

Last modified: 2020-02-21