Hibátlan pályákkal helyt állt a magyar fiatal lovas válogatott a lamprechtshauseni CSIO-n

Hírek

Kifejezetten nehéz pályát épített Franz Madl, osztrák nemzetközi pályaépítő a a lamprechtshauseni fiatal lovas Nemzetek Díjában. A 145 cm-es, kétfordulós versenyszámra péntek késő délután került sor, ahol a körülmények úgy alakultak, hogy a magyar csapatot három lovas hölgy képviselte. Pirik Zsolt utánpótlás szövetségi kapitány által vezetett válogatott első lovasa, Lukács Loren volt a sárga, Edward Z-el, aki az első fordulóban tizennégy második körben, kilenc hibaponttal le tudta lovagolni élete első fiatal lovas csapatversenyét.

A Csehországban dupla nullát teljesítő Simicska Anna Hamanta B-vel ezúttal az első körben tizenkét hibaponttal, a másodikban viszont kimagasló értékű hibátlant mutatott be, ugyanúgy ahogy az első körben csapatunk záró lovasa, Lóránt Attila tanítványa, Csetényi Lea és Hámor.

Érdekesen alakult a verseny végeredménye, győztesek a házigazda osztrákok, másodikok az angolok, harmadikok a németek. A magyar háromfős csapat mindösszesen öt hibaponttal lemaradva a bronzéremtől a hatodik helyen zárta a fiatal lovas Nemzetek Díját Ausztriában.

Gratulálunk lányok!

Last modified: 2023-05-06