Hibátlan magyar díjugratók a Sunshine Tour negyedik hetén négycsillagon

Hírek

A Dél-spanyolországi, Vejer De La Fronterában rendezett tízhetes díjugrató versenysorozat negyedik hetén négycsillagos versenyen ismét nagyszerű magyar díjugrató eredmények születtek. A diósgyőri VTK lovasai, Szuhai Gyula, az utánpótlás válogatott erősségei, ifj. Szuhai Gyula, Szuhai Rodrigo, Kelemen Blanka és a fiatal lovas ranglista győztese, Alasztics Aliz folytatta elmúlt heti nagyszerű szerepléseit és a legmagasabb 150 cm-es pályáktól, a fiatal lovak kategóriáig, néhol több mint 100 indulós mezőnyben lovagolhattak be az eredményhirdetésekre.

A magyar olimpiai keretet Norbert Nuxoll és Bastien Freese német edzők a helyszínen irányították és a versenyzők, Szentirmai Ferenc, Jármy Vince, Szuhai Péter és ifj. Lázár Zoltán is hozták a hibátlanokat.

A számtalan versenyszám közül, a legmagasabb 150 cm-es pályán a legjobb eredményeket ifj. Lázár Zoltán és Jármy Vince érte el, akik Diabloval és Melypso Blue PS-el hibátlant mentek, ifj. Szuhai Gyula a pénteki napon Perthy Jacksonnal 103 indulóból negyedik lett 145 cm-en és Szuhai Rodrigo, aki 140 cm-en 122 indulóból Cornettel győzni tudott. ,

Alasztics Aliz a vasárnapi 145 cm-en Chablisszal hibátlan alappályával, gyors összevetéssel a második helyen végzett.

Két lovasunk is nem mindennapi helyzetbe keveredett a versenyen, a korábbi kétszeres magyar bajnok és ukrán színekben a riói olimpián is résztvevő Szentirmai Ferenc Final Message PS nevű lovával az utolsó ugrásnál szétjött kantárral lovagolt át a célvonalon, míg Szuhai Rodrigo Shiarado SZ-szel egy meredek akadályt a megugratásának pillanatában döntött el az erős szél.

 

Folytatás, Spanyolországban szerdától!

 

Minden információ: https://www.sunshinetour.net/en/home

Az olimpiai keretről információk: https://www.facebook.com/nlsfhungary

Last modified: 2023-02-20