Csizmadia Csenge és Gubicza Dorottya a Ssang Yong Hungarian Future Stars nagydíjainak győztesei

Hírek

A vasárnapi harmadik nap a nagydíjak napja volt a Világosi Lovascentrum kitűnő adottságú versenypályáján Balatonvilágoson. Az első nagydíj a póniké volt, ahol Németh Zoltán nemzetközi pályaépítő alappályáját három páros tudta hibapont nélkül teljesíteni. Folytatta nagyszerű formájában Baumann Bori tanítványa, Csizmadia Csenge az idei szabadtéri szezont, hiszen két héttel a nemzetközi győzelem után most is Aisha-Amira nyergében a leggyorsabb hibátlannal megnyerte a Ssang Yong Hungarian Future Stars póni nagydíjat.

Második helyen az összevetésben is hibapont nélkül célba érő, Varga Ménes lovasa, Gubicza Sarolt végzett Evye Quatre Saisons nevű pónijával, míg harmadik lett húga, Gubicza Dorottya négy hibaponttal az összevetésben a sárga, Vip Des Demoieslles pónijával.

A pónik után a gyermekek következtek, ahol a 120 cm-es nagydíj alappályáját itt is három páros tudta hibapont nélkül lelovagolni. Az összevetésben már csak egy lovas maradt hibátlan, Varga Zoltán tanítványa Gubicza Dorottya és Quint Van De Groenheuvel, ami a győzelmet jelentette a Varga Ménes versenyzőinek.

Második helyen a Némethy Bertalan alapítvány lovasnője Bodnár Annabell végzett a szürke, Comedy Starral, míg harmadik lett a Connemara lovasklub lovasnője, Sáli Csenge és a szürke Jácint.

 

Fotó: Kovács Petronella shop.petronellafoto.com

 

Last modified: 2022-06-27