Werdikt csapata a győztes a Ssang Yong Hungarian Future Stars csapatversenyében

Hírek

Tizenegy csapat nevezett Balatonvilágoson megrendezett Ssang Yong Hungarian Future Stars csapatversenyére. Gyermek, ifjúsági és U25-ös korosztályból álló csapatokból egyetlen egy négy fős együttes tudott tiszta hibátlan teljesítményt lovagolni. A Wendekreis apaságú, Werdiktről, aki a ’90-es évek végén és a 2000-es évek elején nagydíjakban vitézkedett, nevezték el a győztes csapatot, akinek korábbi lovasa, Sáli Gábor volt, a győztes csapat vezetője. A győztes csapat tagjai Csizmadia Csenge, Sáli Csenge, Zsargó-Ágotai Fanni és Bosits Boglárka.

Az U25-ös, 135 cm-es kétfázisos versenyszámban az utolsó indulóból lett az első, győzött az Airventes Lehotai Máté és a villámgyors PM Quintera. Második helyen végzett a Vas megyei, Bosits Boglárka és Caremos, harmadik a diósgyőri ifj. Szuhai Gyula és fedezőménje, Perthy Jackson.

A gyermek korosztály 115 cm-es kétfázisos nagykörébren Sebák Andrea tanítványa, Krepcsik Lara győzött Hermitage De La Motte L-el, második Szikszai Lajos tanítványa, Horváth Katica Mária Ózonnal. A gyermek nagykör harmadik helyén a csapat győztes, Sáli Csenge végzett a mezőhegyesi tenyésztésű, Jácinttal.

Az ifjúsági nagykör versenyszám 125 cm-es, kétfázisos versenyében harminchárom indulóból a győzelmet ifj. Szuhai Gyula szerezte meg Cornet’s Blue SZ-el, megelőzve Németh István tanítványát, Bódai Hannát és Casht és a Sugo Horse lovasklub színiben versenyző Bencses Rékát és sárga kancáját, Arania Z-et.

A póniknál a kétfázisos számot a tavalyi champion lovas, Gubicza Dorottya nyerte meg francia tenyésztésű, Vip Des Demoiselles nevű pónijával, megelőzve a pénteki győztest, a Prosper lovasklub lovasnőjét Csizmadia Csengét és Aisha-Amirát, mögöttük harmadik helyen ugyanúgy, mint a gyermekeknél, Sáli Csenge végzett ezúttal, Shanbo Morning Mirah-val.

Fotó: Kovács Petronella shop.petronellafoto.com

Last modified: 2022-06-25