Szuhai Rodrigo nyerte a pénteki U25-ös nagykört

Hírek

Harmadik alkalommal megrendezett Ssang Yong Hungarian Future Stars versenyen Balatonvilágoson a legmagasabb versenyszámban diósgyőri siker született. AZ U25 nagykörében Németh Zoltán nemzetközi pályaépítő, 130 cm-es pályáját Szuhai Rodrigo JayJay-el tudta a leggyorsabban lelovagolni, így övé lett a győzelem, megelőzve a startlistán elsőként induló Lehotai Mátét és Calliopet, akik PM Tamerlane-el  a harmadik helyet is megszerezték. Az U25-ös nagykörben negyedik Bosits Boglárka Caremosszal, ötödik és hatodik helyezett ifj. Szuhai Gyula.

Az ifjúsági nagykört a Somló és Térsége lovasnője, Viasz Hanna nyerte Caviárral, megelőzve a kecskeméti, ifj. Antal Pétert és Choral Symphonyt. A 125 cm-es, hibaidős versenyszámban harmadik lett Vincze Cintia tanítványa, a Lacházi Lovasklub, lovasnője, Zsargó-Ágotai Fanni és Excell SB.

A gyermek nagykör 110 cm-es pályáját a leggyorsabb hibátlannal a Connemara lovasklub lovasnője, Sáli Csenge teljesítette Jácinttal, megelőzve a nyergesújfalusi Öregkő lovasklub két lovasnőjét, Krepcsik Larát Hermitage De La Motte L-t és Molnár Csenge Action Balouba SZ párost.

A póni nagykörben a Prosper lovasklub lovasnője Csizmadia Csenge volt a leggyorsabb Aisha-Amirával, megelőzve a Shanbo Morning Miraht lovagló Sáli Csengét és Bene Balász tanítványát, Marosffy Zsófiát és pej póniját, Tobit.

Fotó: Kovács Petronella shop.petronellafoto.com

Last modified: 2022-06-25