Gyermek válogatottunk megnyerte a Nemzetek Díját Csehországban

Hírek

Nagyszerű eredménnyel kezdi utánpótlásunk a 2022-es nemzetközi szezont. A Prága melletti Zduchovicében hat ország válogatottja állt starthoz a 125 cm-es magasságon megrendezett gyermek korosztály Nemzetek Díjában. A magyar csapat vezetője ezúttal Németh István felnőtt szövetségi kapitányunk volt, akik ifj. Kövy András utánpótlás szövetségi kapitánnyal ismét jól menedzselték a magyar csapatot. A négy fős válogatottunk mindkét fordulóban hibapont nélkül zárt, így az olasz gyermekekkel az első helyért vetettek össze rövidített pályán. Csapatunk fiú lovasa Szuhai Rodrigo és JayJay dupla hibátlanja után az egész mezőny leggyorsabb összevetésével ért célba. Bodnár Annabell It’s a Gamble nyergében sem hibázott három pályán keresztül, Fábián Johanna Chaballal 0 és 4 hibapont után hiba nélkül hozta le az összevetést. Nemzetközi talent lovasunk, Hermann Zsófia LNS Cassianával első fordulóban egyet verve, az összevetésben és a második fordulóban hibátlannal segítette győzelemhez a piros-fehér-zöld színeket.

A Nemzetek Díja csapatversenyében nem lovagló versenyzőknek külön versenyszámot rendeztek, amiben Sáli Csenge Jácint nyergében első lett, Kelemen Blanka Jerryvel hibapont nélkül ért célba.

Gratulálunk a gyermek válogatottunk versenyzőinek, edzőinek, ló tulajdonosoknak, hiszen ez a siker ismét egy szívmelengető érzést ad a magyar díjugrató sport jövőjének.

Eredménylista: https://sk.sportudo.cz/events/CSIO2022

 

Last modified: 2022-04-22